Serdar TUNCER'le Şiirli Muhabbet

Serdar TUNCER'le Şiirli Muhabbet

29.11.2023 116

        Türkiye Yazarlar Birliği işbirliğiyle Burdur’da Etkin Sürdürülebilir Tamamlayıcı Eğitim Projesi (BESTE) kapsamında okulumuzun katkılarıyla Burdur’a Serdar Tuncer geldi. Program 28 Kasım 2023 Salı günü saat 19.30’da MAKÜ Konferans ve Sergi Salonunda gerçekleşti. Programa Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kara, Ağır Ceza Hakimi ve Adalet Komisyon Başkanı Musa Talih, Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci, Siyasi parti Temsilcileri, STK Temsilcileri ve çok sayıda seyirci katıldı.

        Program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Devamında okulumuzun farklı projelerden ödül kazanan öğretmen ve öğrencilere plaketleri ve belgeleri verildi. Ödül töreni sonrasında konuşan Türkiye Yazarlar Birliği İl Temsilcisi ve okulumuz müdürü olan Mücahit Kılınç Filistin’deki insanlık dramına değinerek başladı. “Çocukların, kadınların, hasta yaşlı herkesin katledildiği; Dünyanın kör, sağır, dilsiz olduğu ve sadece mazlumların değil, insanlığın öldüğü ye Filistin.” Sözlerine yer vererek İsrail’in Filistin’e yaptığı sebepsiz saldırılara dikkat çekti. Devamında okulumuzun başarılarına, katkı sağladığı projelere ve kurmuş oldukları İhtisas Mektebi'ne değindi.

        Müdürümüz Mücahit Kılınç’ın konuşmasından sonra, sahneye Türk televizyon programcısı ve şair olan Serdar Tuncer çıktı. Seyircilerin yoğun ilgisi gözlerden kaçmazken, kısa bir konuşmasının ardından şiirli muhabbetine geçti.

29-11-202329-11-202329-11-202329-11-2023